Om Helse Universet

Helse Universet: kranios Sakral terapi, massage. Løgeeksamineret holistisk massør

Helse Universet blev til i 2012 hvor jeg begyndte rejse mod noget andet i tilværelsen. Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg, og jeg tilbyder en række behandlinger som du kan læse mere om på nedenstående sider. Du kan læse mere om Helse Universet, hvem jeg er, priser, tilbud samt uddannelse og kurser mm. på følgende sider:

Er der noget du er i tvivl om er du meget velkommen til at kontakte mig. Alle oplysninger desangående finder du på kontaktsiden.

Bamboo Pro støttebind forhandler

Helse Universet forhandler de populære støttebind fra Bamboo Pro. Bamboo Pro støttebind indeholder bambus teknologi, hvor bambustrækulspulver aktiveres med din kropsvarme og bringer genoprettende varme til dine muskler, sener og led. Har du en hævelse kan støttebindet have en kølende effekt. Læs mere om Bamboo Pro støttebind i Webshoppen.

Helse Universet og brancheforeninger

Helse Universet er medlem af følgende brancheforeninger:

Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter

 

 

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
E-mail: karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.

Google anmeldelser

Lis Vejlgaard
Lis Vejlgaard
08:11 13 Jan 20
Jeg er blevet behandlet hos Karen i et år, hvor jeg har fået massage mod min dårlige ryg, som skyldes... knogleskørhed. Jeg kan nu føre et helt almindeligt liv, hvor mine smerter er meget reduceret. Derudover har jeg fået Kranio Sakral Terapi mod mit lave stofskifte, og det har hjulpet mig meget, da jeg har haft problemer med at kunne tåle min medicin. Jeg kan kun anbefale Helse Universet.læs mere
Se alle anmeldelser