Mere info

På denne side har vi samlet en oversigt over hjemmesider hvor du kan læse mere om det vi beskæftiger os med. Der er bl.a. links til udvalgte hjemmesider, links til uddannelses steder samt links til venner af Helse Universet.

Akupunturakademiet

Uddannelse, kurser og behandling. Læs mere på akupunturakademiets hjemmeside.

Den Europæiske Globaliseringsfond

Helse Universet er støttet af EU Kommissionen, Den Europæiske Globaliseringsfond. Læs mere om Den Europæiske Globaliseringsfond 

Institut for kropsterapi

Hos Institut for kropsterapi har jeg taget både ALT uddannelsen og kursus i ben og fødder. Gå til Institut for kropsterapis hjemmeside

Kropologi

Kropologi er en privatejet kursus- og konsulentvirksomhed beliggende i Vejle, stiftet i 2009 under navnet Piphest og var ejet og drevet af Jeanette Øllgaard Sørensen. Kropologi er lukket.

Naturgården

Kinesiologi, Kranio Sakral Terapi og Telepati med Dyr. På Naturgaarden arbejdes der for livskvalitet for mennesker og dyr. Læs mere om Naturgården på deres hjemmeside.

Rick Modlock

Rick Modlock er Reiki Mester, NLP udøver og hypnoterapeut, transformations-healer og meditations-vejleder. Rick Modlock har healet siden barndommen, og har interesseret sig for spiritualitet i godt 20 år.

Stanley Rosenberg Institut

SRI blev grundlagt af Stanley Rosenberg i 1993 og er i dag nordens førende virksomhed indenfor Kranio-Sakral Terapi og Kropsterapi. Rosenberg Teknik er en speciel form for Bindevævsmassage. Den er blid, behagelig og effektiv til at afspænde og korrigere kroppen.

Adresse

Helse Universet
Bøgildhøjen 52
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.