Karen Bolette Pedersen

Karen Pedersen, Helse Universet

Karen Bolette Pedersen, Helse Universet

Jeg hedder Karen Bolette Pedersen. Jeg har været ansat på Vestas i mange år, men i 2012 var tiden inde til at starte min rejse til at blive selvstændig inden for alternativ behandling.

Kranio Sakral terapeut og lægeeksamineret massør

I 2012 begyndte jeg min rejse med 2 kurser i Reiki healing i Jelling hos Rick Modlock. Dette førte mig i 2013 videre til en holistisk massage uddannelse som jeg tog hos Kropologi i Vejle. I uddannelsen som massør var der lagt lidt Kranio Sakral Terapi teknikker ind, og det blev jeg hurtigt bidt af.

I 2013 begyndte jeg derfor på uddannelsen som Kranio Sakral terapeut i Silkeborg hos Stanley Rosenberg institut. Denne indeholder også en uddannelse i Rosenberg teknik.

Yderligere uddannelse og kurser

I 2014 tog jeg sideløbene et kursus i Øreakupunktur i Århus hos Akupunktur akademiet. I 2015 tog jeg yderligere to kurser, et i Kranio Sakral terapi til dyr og et i Access Bars. Det var to helt fantastiske kurser som gav yderligere blod på tanden.

I 2016 uddannende jeg mig i ALT ansigtsløftningsteknik. ALT står som nævnt for ansigtsløftnings teknik, og er et forløb med 6 behandlinger over 6 – 8 uger. Læs mere på siden med priser.

Efter en del år med klinik i privaten åbnede jeg i 2028 min klinik på Drewsensvej i Silkeborg.

I 2019 blev jeg desuden Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Den rigtige behandling

I mit arbejde bruger jeg den brede vifte af erfaring jeg har til at give mine klienter den helt rigtige behandling i min klinik i Lysbro i Silkeborg og hos forskellige virksomheder.

Jeg har arbejdet som hos forskellige virksomheder som f.eks. City Fys i DGI Huset Herning og hos Sea West i Nr. Nebel. I øjeblikket er jeg tilknyttet forskellige virksomheder i det østjyske som fast massør, herunder Norlys i Silkeborg.

Det har været en fantastisk rejse, og jeg er meget taknemlig for alle de ting jeg har lært undervejs så jeg kan tilbyde mine klienter den helt rigtige behandling. Du kan læse mere om uddannelse og hvad jeg tilbyder på følgende sider:

Klinik centralt i Silkeborg

Jeg har nu slået mig ned i Lysbro og har klinik centralt i Silkeborg hvor jeg tilbyder behandlinger til store og små!

Adresse

Helse Universet
Bøgildhøjen 52
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.