Kranio Sakral Terapi til nyfødte og babyer

Kranio Sakral Terapi til babyer og nyfødte

Har din baby problemer i den første tid?

Du kender som forældre nok situationen hvor det i den første tid af og til kan være lidt anstrengende, at have en nyfødt baby! Det kan f.eks. være fordi babyen har luft i maven eller kolik som fører til mavekneb.

Det kan også være at den nyfødte af mange årsager har problemer med at sove igennem om natten. Din baby vil ikke sove og i bliver ofte vækket om natten. Andre typiske ting er at det tager (for) lang tid at få ro på om aftenen op til sengetid.

Mange nyfødte har også problemer med spændt mave/ryg og sutteproblemer. Alt sammen ting som man som forældre nok på et eller andet tidspunkt er stødt på.

Hvis du læser med her så har du sikkert oplevet ovenstående eller andre ting som ikke lige lægger op til den perfekte familieidyl 😉 Problemet for nogle nyfødte og babyer er at problemet ikke rigtig går væk “af sig selv“, og det kan bl.a. gå ud over nattesøvnen.

En undersøgelse fra 1986 viste, at 88% af nyfødte børn udsættes for skader i lettere eller sværere grad under fødslen. Uanset om det er 70, 80 eller 88% er der en god grund til at mange forældre har udfordringer i den første tid.

Min påstand er, at i langt de fleste tilfælde kan Kranio Sakral Terapi efter meget få behandlinger afhjælpe problemet. Det afhænger lidt af barnet og hvad der er galt; alle babyer  reagerer forskelligt på behandlingen.

Hvad er Kranio Sakral Terapi til babyer og nyfødte?

Kranio Sakral Terapi er en særdeles blid og rolig form for terapi, der kan have en god indvirkning på alle kroppens funktioner.

Ved brugen af Kranio Sakral Terapi til babyer og nyfødte arbejder jeg med: knogler, muskler, organer, membraner, og bindevæv.

Alle sammen dele af Kranio Sakral systemet. Gennem disse kan jeg påvirke og forbedre nyfødte og babyers hormon-, immun-, og nervesystem.

OBS: Det er aldrig for sent at gribe ind! Men jo før barnet kommer i behandling desto lettere er det at løsne op. Og jo kortere tid vil barnet lide og undgå psykisk skade ved at være et problembarn

Hvordan foregår Kranio sakral terapi behandlingen af babyer?

Helse Universet har til huse i dejlige hyggelige lokaler centralt i Silkeborg, og jeg bestræber mig på at der en god atmosfære før, under og efter behandlingen. Har i spørgsmål til Kranio Sakral Terapi og hvordan behandlingen af nyfødte og babyer foregår, er I er velkommen til at kontakte mig via kontaktsiden – ring eller skriv!

På kontaktsiden finder i også telefonnummer og mailadresse. I kan også vælge at booke en tid hvilket gøres online i online bookingen.

Pris for Kranio sakral terapi behandling til nyfødte, babyer og børn

Kranio Sakral Terapi til nyfødte, babyer og børn (0-13 år) tager 50 minutter og koster 350 kr.

Samlet prisliste finder du på siden med priser for behandlinger.

Nyfødte og babyer er modtagelige over for Kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi kan med fordel hjælpe nyfødte, babyer og børn. Børn er normalt meget modtagelige over for Kranio Sakral Terapi, og det kan benyttes allerede få timer efter fødslen, og viser hos babyer oftest et resultat efter få behandlinger.

Blandt andet kan den blide teknik afhjælpe:

  • Græder meget og er urolig
  • Uro og søvnproblemer
  • Kolik, maveproblemer eller andre mavesymptomer
  • Fordøjelsesproblemer
  • Spændt mave, nakke og ryg
  • Sutte og gylpeproblemer
  • Fladt eller skævt baghoved
  • Hoved er skævt eller trækker til ene side
  • Skævheder i kraniet, nakke, rygsøjle eller hofter
  • Baby er taget med sugekop/tang/kejsersnit/stjernekikkert

I mange tilfælde kan Kranio Sakral Terapi hjælpe nyfødte og babyer allerede efter få behandlinger.

Nyfødte og babyer kan ofte have stor glæde af Kranio Sakral Terapi, da fødselsskader og andre forhold efter fødslen kan præge en baby og dets helbred.

Skal dit barn f.eks. sove igennem om natten kan få behandlinger med Kranio Sakral Terapi være en god løsning!

Kolik og ondt i maven hos babyer

Forældre henvender sig ofte for at få hjælp til deres babyer, som græder og de ikke føler de kan hjælpe dem. Forældrene har prøvet det meste, men hverken søvn, mad eller kontakt ser ud til at hjælpe.

Nogle gange har barnet svært ved at komme af med afføring, andre gange ser det blot ud til at de har ondt i maven efter f.eks. at have spist. Har dit barn kolik eller ondt i maven er der gode chancer for at Kranio Sakral Terapi kan hjælpe.

Uddannelse og erfaring inden for Kranio Sakral Terapi

Jeg arbejder hver dag med Kranio Sakral Terapi og har bl.a. følgende uddannelser og kurser inden for området. Udover min uddannelse sørger jeg løbende for at holde mig opdateret på nye trends inden for området. Mange af mine “kunder” er babyer og børn som har taget mor eller far med!

Læs mere på siden med uddannelse og kurser.

Nyttig info om Kranio Sakral Terapi til nyfødte og babyer

Bogen “Hjælp dit barn”

Bogen Hjælp dit barn af Trine Rosenberg er en bog om børn og Kranio Sakral Terapi. Den kan købes på nettet, søg på Google for at se de aktuelle tilbud.

– en bog om Kranio-Sakral Terapi

De små personligheder, børn, der måske ikke er helt som de andre, bliver ofte voldsomt misforstået.

Ofte bliver de behandlet, som om de med vilje har gjort noget galt. Mange bliver skældt ud fra morgen til aften.

Men de kan ikke gøre for det!

De kan ikke gøre for, at der er gået noget galt inden i deres krop, der medfører, at de bliver urolige og ukoncentrerede, således at de har svært ved at indlære og ikke kan sidde stille.

Der kan i de fleste tilfælde gøres noget ved det. Måske ikke altid 100 procent, men nok til at de kan få en god barndom og et godt voksenliv.

Hjælper Kranio Sakral terapi mod Kolik og ondt i maven hos babyer?

Nogle gange har barnet svært ved at komme af med afføring, andre gange ser det blot ud til at de har ondt i maven efter f.eks. at have spist. Har dit barn kolik eller ondt i maven er der gode chancer for at Kranio Sakral Terapi kan hjælpe.

Hvor lang tid tager en Kranio Sakral Terapi behandling til babyer?

Kranio Sakral Terapi til nyfødte, babyer og børn (0-13 år) tager 50 minutter hos Helse Universet.

Hvordan foregår en Kranio sakral terapi behandling?

Helse Universet har til huse i dejlige hyggelige lokaler centralt i Silkeborg, og jeg bestræber mig på at der en god atmosfære før, under og efter behandlingen.

Hjælper Kranio Sakral Terapi?

Min påstand er, at i langt de fleste tilfælde kan Kranio Sakral Terapi efter meget få behandlinger afhjælpe problemet. Det afhænger lidt af barnet og hvad der er galt; alle babyer reagerer forskelligt på behandlingen.

 

Ring på 28 30 22 48 eller book en tid online hvis i skal have hjælp til at din baby skal blive glad igen! Du kan også benytte kontaktsiden hvor der er yderligere information. Er det presserende så ring!

 

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.