Kranio Sakral Terapi til børn (3-14 år)Kranio Sakral Terapi til nyfødte og babyer (0-2 år)Kranio Sakral Terapi mod HovedpineKranio Sakral Terapi til voksne

RAB godkendt Kranio Sakral terapeut & massør

I Helse Universets klinik centralt i Silkeborg tilbyder jeg Kranio Sakral Terapi til nyfødte og babyer (0-2 år)Kranio Sakral Terapi til børn (3-14 år) samt Kranio Sakral Terapi til voksne. Derudover tilbyder jeg Massage, Rosenberg teknik og Bindevævsmassage, Access Bars, Reiki Healing samt A.L.T. ansigtsløftningsteknik.

Har du hovedpine eller spændingshovedpine så læs mere på Kranio Sakral Terapi mod hovedpine. Kontakt mig for at høre nærmere så vi kan tage en snak om hvad jeg kan hjælpe med eller bestil en tid online.

Generel info Kranio Sakral terapi

Artikel om Kranio Sakral Terapi til babyer og nyfødte i Vores Silkeborg

Ny artikel i Vores Silkeborg fra den 24/11 som man kan læse mere om her: https://vores-silkeborg.dk/a/karen-giver-ro-til-nybagte-familier. Uddrag fra artiklen: Karen...
Læs mere
Kranio Sakral terapi

Hovedpine hos Helseuniverset

At lindre hovedpine og migræne er noget af det, jeg beskæftiger mig med dagligt hos Helse Universet. læs mere på...
Læs mere

 

Kranio Sakral børn

Kranio Sakral Terapi til børn (3-14 år)babyer og nyfødte
Jeg tilbyder Kranio Sakral Terapi til børn (3-14) år hvor jeg ofte hjælper med uro, koncentrationsbesvær og søvnbesvær. Typisk 3-4 behandlinger.

Kranio Sakral baby

Kranio Sakral Terapitil babyer og nyfødte
Kranio Sakral Terapi (KST) kan med fordel hjælpe nyfødte, babyer og børn. Gennem KST kan jeg påvirke og forbedre nyfødte og babyers hormon-, immun-, og nervesystem.

Massage

Massage
Jeg har en uddannelse som lægeeksamineret massør og tilbyder holistisk massage herunder wellness massage, dybdegående massage, benmassage og Cupping massage.

Hovedpine

Hovedpine
Jeg kan hjælpe med behandling af mange former for hovedpine som f.eks. spændingshovedpine som er den mest almindelige form for hovedpine.

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.