Rosenberg Teknik og bindevævsmassage i Silkeborg

Rosenberg Teknik (bindevævsmassage). Bindevævsmassage er blid, behagelig og effektiv til at afspænde og korrigere kroppen.

Hvad er Rosenberg Teknik og bindevævsmassage?

Rosenberg Teknik er en speciel form for bindevævsmassage. Den er blid, behagelig og effektiv til at afspænde og korrigere kroppen. Den nyeste forskning tyder på, at spændingerne ikke sidder i musklerne, men i det bindevæv, som udgør 50 % af vores kropsvægt og som alle vores muskler er omgivet af.

Gennem behandlingen tilføres væske og dermed næring, så nervesystem, muskulatur og bindevæv bringes i balance. Al behandling vha. Rosenberg teknik og bindevævsmassage foregår på Helse Universets klinik i rolige og hyggelige lokaler centralt i Silkeborg.

Der arbejdes både med nervesystemet, musklerne og bindevævet. Teknikken anvendes på specielle punkter: triggerpunkter, akupunkturpunkter og meridianer. De blide og behagelige teknikker løsner spændingerne og medfører samtidig at de forskellige vævslag igen kan glide frit i forhold til hinanden.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er god til alle former for smerter, stivheder og spændinger. Dette omfatter både spænding i muskelsystemet og reguleringen af de indre organers funktion. Når der arbejdes med bindevævsmassage løsnes hele bindevævs systemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder.

Rosenberg Teknik kan anvendes fra top til tå, typisk gives særligt anspændte områder ekstra stor opmærksomhed. Rosenberg Teknik er også særdeles godt til både nyt og gammelt arvæv, da gentagne behandlinger blødgør og smidiggør huden og genopretter et naturligt flow i huden i og omkring arvævet.

Mere info om bindevævsmassage

Om Stanley Rosenberg

Stanley Rosenberg, Danmark (født 1940 i USA), har udviklet Rosenberg Teknik. Han baserer den på vestlig medicin og naturvidenskab og en model af, hvordan bindevævet er bygget op ifølge kinesisk akupunktur.

Teorien er dels, at smerter kommer af spændinger eller udtørrede områder i bindevævet, dels at behandleren kan påvirke en muskel blot ved at arbejde på bindevævet omkring den. Det er også en del af teorien, at bindevæv er kroppens hukommelse for skader, følelser osv. Endvidere er nervesystemet tæt forbundet med bindevævet og styrer, hvornår kroppen skal slappe af og spænde.

Mere info om Rosenberg Teknik

Artikel om Rosenberg Teknik: Alt for Damerne 7/2009

Filosofien Bag Rosenberg Teknik

Den nyeste forskning tyder på, at spændinger ikke sidder i musklerne, men i det bindevæv, som udgør 50 procent af vores kropsvægt og som alle vore muskler er omgivet af. Gennem behandlingen tilføres væske og dermed næring, så nervesystem, muskulatur og bindevæv bringes i balance.

Sådan foregår det

Behandleren føler sig frem til dine ømme punkter med hænderne. Med blide tryk løsnes spændinger med det formål, at de forskellige vævslag igen kan glide frit i forhold til hinanden. Du kan vælge enten at blive massere fra top til tå eller at give særligt anspændte områder ekstra opmærksomhed.

Virker mod

Alt. Massagen er så blid, at der ikke kan behandles forkert, men effektfuldt nok til at stimulere bl.a. nervernes og blodets cirkulation, så affaldsstofferne udskilles. Kan også have effekt på din kropsholdning og vejrtrækning. Særligt målrettet mod nyt og gammelt arvæv kan gentagne behandlinger blødgøre ar og genoprette et naturligt flow/elasticitet i huden omkring.

Det får du ud af det

Dine ømme punkter bliver løsnet op, og du føler dig lettet.

Højdepunkt

Da jeg lidt trods en medbragt januar anspændthed og skepsis virkelig formåede at komme til at slappe helt af – og bagefter følte mig ryddet op i, uden at være rusket op. Og så er det en ret fantastisk følelse at massagen nærmest er at sammenligne med en let berøring af den slags vi oftest forkæler børn og kæledyr med, og alt for sjældent oplever dom voksne.

Mindre godt hvis

…du forbinder massage med at blive æltet grundigt igennem. Bindevævsmassage er så blid, at selv børn kan tåle det.

Mere info på Helse Universet

 

Ring på 28 30 22 48 hvis du vil høre mere og bindevævsmassage eller book en tid online. Du kan også benytte kontaktsiden hvor der er yderligere information. HUSK at hvis du skal have flere behandlinger så tilbyder jeg klippekort og den 6 behandling er dermed gratis!

 

Adresse

Helse Universet
Bøgildhøjen 52
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.