Massage hos Helse Universet centralt i Silkeborg

Holistisk massage på egen klinik i centralt i Silkeborg.

Holistisk massage i Silkeborg

Jeg tilbyder mange former for massage på min klinik som du finder centralt Silkeborg. Jeg er uddannet holistisk massør, hvilket betyder at jeg tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har herunder listet en oversigt over nogle af de massage former jeg tilbyder. I min behandling vil jeg altid tage udgangspunkt i kundens behov og tilbyde en behandling som passer til netop det problem eller behov.

Udover massage i klinikken arbejder jeg også som massør hos forskellige firmaer gennem firmaaftaler. Jeg har arbejdet hos forskellige virksomheder som f.eks. City Fys i DGI Huset Herning og hos Sea West i Nr. Nebel. I øjeblikket er jeg tilknyttet forskellige virksomheder herunder Norlys i Silkeborg.

Dybdegående massage

I en dybdegående massage bruger jeg underarmen til at massere med. Det gør at du som klient, modtager en massage der er dybere end almindelig massage.

Massage af fødder og ben

Benmassage er virkelig godt til dig der står og går, men også hvis sidder meget for så lukker og låser du for en del af blodcirkulationen. Efter en benmassage vil du ofte føle at du svæver i følelse af lethed i benene.

Cupping massage

Cupping massage foregår ved hjælp af sugekopper der enten køres rundt på rygge med et let vakuum, eller sættes fast med fuld vakuum for at binde vævet smidigt og dermed også musklen. Cupping massage bruges bl.a. til behandling af myoser og muskelstivhed.

Uddannelse inden for massage

Jeg er uddannet holistisk massør hos Kropologi (tidligere Piphest) i Vejle i 2013.

Mere info på Helse Universet

 

Kontakt mig for yderligere information eller Book en tid online. HUSK at hvis du skal have flere behandlinger så tilbyder jeg klippekort og den 6 behandling er dermed halv pris!

 

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.