Kranio Sakral Terapi til børn (3-14 år)

Kranio Sakral terapi til børn

Er dit barn urolig, opfarende eller har svært ved at koncentrere sig?

Min påstand er, at i langt de fleste tilfælde vil barnet med en Kranio Sakral Terapi behandling mærke en klar forskel efter 3-4 behandlinger. Det afhænger lidt af barnet og hvad udfordringen er – alle børn reagerer forskelligt på behandlingen.
Karen Pedersen, Helse Universet

Oplever du dit barn:

 • som urolig og opfarende
 • har uro i kroppen
 • ikke kan sidde stille i længere tid af gangen
 • har svært ved at koncentrere sig
 • let føler sig misforstået
 • let farer op og bliver aggressiv

I mange tilfælde kan det være fysiske ubalancer i kroppen, der skaber uroen for dem. Jeg oplever også, at urolige børn helt fra fødslen kan have oplevelser siddende i kroppen, som skaber stress og uro.

Der kan også være nedsat koncentration og manglende overblik, ting bliver let uoverskuelige.

Hvad kan jeg hjælpe børn med gennem Kranio sakral terapi?

De ting jeg typisk hjælper børn med gennem Kranio sakral terapi er:

 • Uro
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnbesvær

Her giver Kranio sakral behandlinger en samlende og afspændende virkning på barnet. Behandlingen tager den fysiologiske stress ud af systemet, hvilket blandt andet medfører at det bliver nemmere for barnet at håndtere dagligdagen, og indgå i fællesskaber.

Barnet får således igen mod på livet, sover bedre og er mindre opfarende. Dermed er der bedre forudsætning for læring og et godt børne og ungdoms liv. OBS: Det er vigtigt at barnet er indstillet på at komme til en behandling.

Har i brug for en afklaring af andre udfordringer i forhold til barnet er i velkomne til at kontakte mig via kontaktsiden – ring, skriv eller sms.

Hvad er Kranio sakral terapi til børn?

Kranio Sakral Terapi er en særdeles blid og rolig form for terapi, der kan have en god indvirkning på alle kroppens funktioner.

Ved brugen af Kranio Sakral Terapi til børn arbejder jeg med: knogler, muskler, organer, membraner og bindevæv.

Alle sammen dele af Kranio Sakral systemet. Gennem disse kan jeg påvirke og forbedre børns hormon-, immun-, og nervesystem.

OBS: Det er aldrig for sent at gribe ind! Men jo før barnet kommer i behandling desto lettere er det at løsne op. Og jo kortere tid vil barnet lide og undgå psykisk skade ved at være et “problembarn”.

Sådan foregår en Kranio sakral terapi behandling af børn

Helse Universet har til huse i dejlige hyggelige lokaler centralt i Silkeborg, og jeg bestræber mig på at der en god atmosfære før, under og efter behandlingen.

Har i spørgsmål til Kranio Sakral Terapi og hvordan behandlingen af dit barn foregår må i meget gerne kontakte mig via kontaktsiden – ring, skriv eller sms.

En behandling tager typisk 20-40 minutter pr. gang hvilket afhænger af barnets ressourcer den pågældende dag.

Behandlingen foregår på barnets præmisser, og jeg kan mærke på barnet hvornår behandlingen skal slutte. Dette sker i samarbejde med forældrene som kender barnets reaktionsmønstre.

Hvor mange behandlinger er der brug for?

Der vil normalt være tale om et forløb på 3-4 gange som strækker sig over 1-2 måneder. Derefter kan der evt. være brug for opfølgende behandlinger.

På kontaktsiden finder i også telefonnummer og mailadresse. I kan også vælge at booke en tid hvilket gøres i online bookingen.

Min baggrund som Kranio Sakral Terapeut

Jeg arbejder hver dag med Kranio Sakral Terapi og mine kunder er både babyer, børn og voksne.  Jeg har en del børn hver uge som jeg hjælper til at de og deres forældre kan få en bedre hverdag.

Jeg er certificeret inden for området og har bl.a. nedenstående uddannelser og kurser.

Udover min uddannelse sørger jeg løbende for at holde mig opdateret på nye trends inden for området. Mange af mine “kunder” er børn som har taget mor eller far med!

 • Uddannelse til Kranio Sakral terapeut hos Stanley Rosenberg Instituttet
 • Eksamineret Kranio Sakral terapeut – 2015
 • Registreret Alternativ Behandler (RAB) – 2019

Jeg er bredt uddannet også indenfor andre områder, og du kan læse mere på siden med uddannelse og kurser.

Artikel i Vores Silkeborg om Helse Universet

Den 24/11 2020 var der et interview med mig i Vores Silkeborg som man kan læse mere om på denne side https://vores-silkeborg.dk/a/karen-giver-ro-til-nybagte-familier.

Nedenstående er uddrag fra artiklen, og jeg synes det beskriver meget godt hvad jeg står for med hensyn til Kranio Sakral Terapi til børn.

Kranio Sakral-terapi er især blevet taget rigtig godt imod af Karen Bolettes klienter, fordi terapiformen tilbydes både til voksne, men også til nyfødte og børn.

Bog om børn og Kranio Sakral Terapi “Hjælp dit barn”

Bogen Hjælp dit barn af Trine Rosenberg er en bog om børn og Kranio Sakral Terapi. Den kan købes på nettet, søg på Google for at se de aktuelle tilbud.

– en bog om Kranio-Sakral Terapi

De små personligheder, børn, der måske ikke er helt som de andre, bliver ofte voldsomt misforstået.

Ofte bliver de behandlet, som om de med vilje har gjort noget galt. Mange bliver skældt ud fra morgen til aften.

Men de kan ikke gøre for det!

De kan ikke gøre for, at der er gået noget galt inden i deres krop, der medfører, at de bliver urolige og u koncentrerede, således at de har svært ved at indlære og ikke kan sidde stille.

Der kan i de fleste tilfælde gøres noget ved det. Måske ikke altid 100 procent, men nok til at de kan få en god barndom og et godt voksenliv.

Spørgsmål og svar om Kranio Sakral Terapi til børn

Hvad kan jeg hjælpe børn med?

De ting jeg typisk hjælper børn med gennem Kranio sakral terapi er:

 • Uro
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnbesvær

Hvor lang tid tager en Kranio Sakral Terapi behandling til børn?

En behandling tager typisk 20-40 minutter pr. gang hvilket afhænger af barnets ressourcer den pågældende dag.

Hvordan foregår en Kranio sakral terapi behandling?

Helse Universet har til huse i dejlige hyggelige lokaler centralt i Silkeborg, og jeg bestræber mig på at der en god atmosfære før, under og efter behandlingen. Kranio Sakral Terapi er en særdeles blid og rolig form for terapi, der har en god indvirkning på alle kroppens funktioner.

Hjælper Kranio Sakral Terapi børn?

I langt de fleste tilfælde vil barnet med en Kranio Sakral Terapi behandling mærke en klar forskel efter 3-4 behandlinger. Kan man ikke mærke en klar forskel efter 3-4 behandlinger er der ingen grund til at fortsætte. Det afhænger lidt af barnet og hvad der er galt - alle børn reagerer forskelligt på behandlingen.

Hvad koster en Kranio sakral terapi behandling til børn?

Kranio Sakral Terapi til børn (3-14 år) koster 425 kr. Behandlingstiden er individuel, men en typisk effektiv behandlings tid er 20-40 minutter. Det er normalt med 3-4 behandlinger alt afhængig af barnet og hvad problemet er. Samlet prisliste finder du på siden med priser for behandlinger.

Ring på 28 30 22 48 eller book en tid online hvis i skal have hjælp til at din baby skal blive glad igen! Du kan også benytte kontaktsiden hvor der er yderligere information. Er det presserende så send en sms eller ring så prøver vi at finde en tid.

 

Adresse

Helse Universet
Bøgildhøjen 52
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.