Firmamassage

Jeg tilbyder specielle aftaler for virksomheder, og har stor erfaring med dette fra andre ordninger. Der kan aftales et forløb hvor behandlingen enten kan foregå hos virksomheden eller i Helse Universets klinik beliggende centralt i Silkeborg.

Medarbejdermassage

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og derfor er sundheds- og massageordninger på arbejdspladsen med god grund populære. En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred og er effektiv i behandlingen af bl.a. stress, spændingshovedpine, ømme skuldre og rygsmerter. Massage på arbejdspladsen giver fysisk velvære og et mentalt frikvarter i en hektisk hverdag. Medarbejderen tanker energi og slapper af, mens spændinger løsnes, og museskader behandles.

Med en massageordning får virksomhedens medarbejdere et tilbud og en behandling, som på sigt giver sundere medarbejdere. Massage på jobbet giver bedre trivsel og mindre sygefravær.

Andre ordninger

Udover massage har jeg også andre tilbud. Tag et kig rundt på hjemmesiden eller kontakt mig for at aftale nærmere.

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
E-mail: karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.

Google anmeldelser

Lis Vejlgaard
Lis Vejlgaard
08:11 13 Jan 20
Jeg er blevet behandlet hos Karen i et år, hvor jeg har fået massage mod min dårlige ryg, som skyldes... knogleskørhed. Jeg kan nu føre et helt almindeligt liv, hvor mine smerter er meget reduceret. Derudover har jeg fået Kranio Sakral Terapi mod mit lave stofskifte, og det har hjulpet mig meget, da jeg har haft problemer med at kunne tåle min medicin. Jeg kan kun anbefale Helse Universet.læs mere
Se alle anmeldelser