ALT Ansigtsløftningsteknik

ALT Ansigtsløftningsteknik

ALT i Silkeborg – en speciel form for ansigtsmassage

ALT ansigtsmassage står for ansigtsløftningsteknik og er en speciel form for ansigtsmassage. Med et forløb på 6 behandlinger, vil du få en glattere hud og et mere ungdommeligt udseende, uden at komme under kniven.

Formålet med ALT er at løfte ansigtet, at skabe større symmetri, bedre mimik og dermed gøre ansigtet mere levende og imødekommende.

I løbet af 6 behandlinger arbejder jeg både udvendigt og indvendigt, hvor jeg afspænder hud, bindevæv og muskler i ansigt, hovedbund, hals, nakke, så spændingerne fjernes og de slappe områder får mere spændstighed. Jeg arbejder også på musklerne inde i munden og inde i næsen.

Ved at vælge ALT Ansigtsløftningsteknik frem for kirurgisk ansigtsløftning eller botox slipper du for de problemer ansigtsløftning kan give i form af f.eks. arvæv, hud der strammer og et stivnet mimik.

Ansigtsløftningsteknik – 6 ALT behandlinger

ALT Ansigtsløftningsteknik forløbet er sammensat af følgende 6 behandlinger, der alle foregår ved blid, behagelig massage:

  1. Første gang arbejder jeg med huden og bindevævet i hele ansigtet, det løsnes via meridianbaner, og der løsnes omkring skuldre og hals.
  2. Anden gang arbejder jeg med musklerne i den øverste del af ansigtet, panden, hovedbunden og omkring øjnene.
  3. Tredje gang arbejder jeg med musklerne midten af ansigtet, rundt om øjnene, på og i næsen, på kinderne, i og omkring munden.
  4. Fjerde gang arbejder jeg med musklerne på den nederste del af ansigtet, kinderne, munden, kæben, hagen og halsen.
  5. Femte gang arbejder jeg med musklerne på hals, nakke og skuldre.
  6. Sjette gang integrere jeg de områder som er blevet behandlet og gentager teknikkerne på områder som trænger til lidt opmærksomhed.

Behandlingerne følger altid denne bestemte rækkefølge, fordi det sikrer at alle muskler bearbejdes lag for lag, så du opnår det bedste resultat.

Ingen bivirkninger ved ALT Ansigtsløftningsteknik

Der er ingen bivirkninger ved de 6 ansigtsløftnings behandlinger, og de fleste oplever at være helt afslappet med mulighed for at få forløst mange af de følelser, der med tiden har sat sig i ansigtet.

Med ALT Ansigtsløftningsteknik bliver ansigtet løftet og mere livligt og afslappet, og du får det ægte smil frem! ALT Ansigtsløftningsteknik kan også bruges ved ansigtslammelse, til at løsne arvæv, give bedre bidfunktion, behandle komplikationer efter flåt-bid osv.

En rynke har en historie… og den skal vi beholde, så der bliver ikke fjernet rynker.

 

Ring på 28 30 22 48 eller book en tid online. Du kan også benytte kontaktsiden hvor der er yderligere information. HUSK at hvis du skal have flere behandlinger så tilbyder jeg klippekort og den 6 behandling er halv pris!

 

Adresse

Helse Universet
Bøgildhøjen 52
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.