Hjælp til hovedpine og spændingshovedpine med Kranio Sakral TerapiKranio Sakral Terapi i SilkeborgKranio Sakral Terapi hjælper nyfødte, spædbørn og babyer
Hjælp til hovedpine og spændingshovedpine med Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi til voksne - hjælper bl.a. mod stress, hovedpine og migræne
Kranio Sakral Terapi til nyfødte, spædbørn og babyer

RAB godkendt Kranio Sakral terapeut & massør

I Helse Universets klinik centralt i Silkeborg tilbyder jeg Kranio Sakral Terapi til nyfødte, babyer og børn og Kranio Sakral Terapi til voksne. Derudover tilbyder jeg Massage, Rosenberg teknik og Bindevævsmassage, Access Bars, Reiki Healing samt A.L.T. ansigtsløftningsteknik.

Har du hovedpine eller spændingshovepine så læs mere på Kranio Sakral Terapi mod hovedpine. Kontakt mig for at høre nærmere så vi kan tage en snak om hvad jeg kan hjælpe med eller bestil en tid online.

Generel info

RAB godkendelse

Jeg er her i sommer blevet RAB godkendt Kranio Sakral Terapeut. Det betyder at jeg minimum har et eksamensbevis for...
Læs mere

 

Kranio Sakral

Kranio Sakral Terapi
Jeg tilbyder Kranio Sakral Terapi til alle aldersgrupper: Kranio Sakral terapi til Nyfødte/babyer, Kranio Sakral Terapi til ældre børn og Kranio Sakral Terapi til voksne.

KST til babyer

Kranio Sakral Terapitil babyer og nyfødte
Kranio Sakral Terapi (KST) kan med fordel hjælpe nyfødte, babyer og børn. Gennem KST kan jeg påvirke og forbedre nyfødte og babyers hormon-, immun-, og nervesystem.

Massage

Massage
Jeg har en uddannelse som lægeeksamineret massør og tilbyder holistisk massage herunder wellness massage, dybdegående massage, benmassage og Cupping massage.

Hovedpine

Hovedpine
Jeg kan hjælpe med behandling af mange former for hovedpine som f.eks. spændingshovedpine som er den mest almindelige form for hovedpine.

Adresse

Helse Universet
Drewsensvej 62B st.tv.
8600 Silkeborg
CVR-nr: 36096470

Helse Universet har klinik centralt i Silkeborg.

Kontakt

Karen Pedersen
Telefon: 28 30 22 48
karen@helseuniverset.dk

Kontaktformular

Åbningstider

Helse Universet har åbent efter aftale. Gå til booking siden for at se aktuelle tider. Du er også velkommen til at ringe eller skrive da der kan være enkelte ledige tider.